Tretmani mršavljenja i uklanjanja celulita

Ukoliko želite oblikovati i učvrstiti tijelo, riješit se neugodnih naslaga celulita i viška kilograma, izgledati i osjećati se bolje - nudimo Vam rješenje.

Kroz informativni razgovor i popunjavanjem karte klijenta dobit ćemo informacije pomoću kojih ćemo, u skladu sa vašim mogućnostima i potrebama, izraditi program za Vas i ponuditi Vam rješenje za Vaše probleme.

 

U tretmanima mršavljenja i uklanjanja celulita kombiniramo različite postupke, ovisno o potrebama klijenata primjenjujući ručne tehnike: masaže, limfne drenaže i body wrapping-a. I aparaturne tehnike: vakuum masaže (radijalna endodermna terapija), presso terapije, elektrostimulacije, ultrazvuka, saune, vježbanja na FitVibe vibracijskoj platformi.

Uz navedene tehnike koristimo aromaterapijske pripravke, glinu, alge... renomiranih kozmetičkih kuća: Selvert, Afrodita, Dermalogica, eterična ulja Oshadi.

 

Njega tijela

Koža tijela zahtijeva njegu i pažnju da bi bila meka i glatka poput svile. Tretman započinje pilingom cijelog tijela - uklanjanjem mrtvih stanica kože. Nakon toga se na tijelo nanosi hranjiva maska kako bi se koža izdašno nahranila. Na kraju, njega se nastavlja opuštajućom masažom (med i mlijeko, čokolada, aromaterapija).